Ford Otomotiv (FROTO) İçin Rekor Hedef Fiyat

Ford Otomotiv Sanayi A.Ş. (FROTO) hisseleri, aracı kurumların belirlediği yeni ve en yüksek hedef fiyatlarla yatırımcıların dikkatini çekiyor. Pardus Portföy, FROTO için 1841 TL hedef fiyat ve "al" tavsiyesinde bulundu.

Yayınlanma:
Ford Otomotiv (FROTO) İçin Rekor Hedef Fiyat

Ford Otomotiv (FROTO) İçin Yüksek Hedef Fiyatlar Belirlendi

Ford Otomotiv Sanayi A.Ş. (FROTO), 2023 yılında 49.055.669.000 TL net kâr elde ederek rekor bir performans sergiledi. Şirketin hisseleri, son bir yıllık dönemde %130’un üzerinde değer kazanarak yatırımcılarına yüksek kazançlar sağladı. Yatırım dünyasında büyük bir ilgi gören FROTO hisseleri, aracı kurumların hedef fiyat belirlemeleriyle gündemde kalmaya devam ediyor.

ford-1.webp

3 Mayıs 2024 tarihinde, Pardus Portföy tarafından Ford Otomotiv için belirlenen 1841 TL'lik hedef fiyat, şimdiye kadar açıklanan en yüksek rakam oldu. Bu hedef fiyat, şirketin gelecek dönemdeki büyüme potansiyelini ve piyasa performansını yansıtıyor. Pardus Portföy ayrıca hisse için "al" tavsiyesinde bulundu, bu da yatırımcılara hisseyi portföylerine eklemeleri için güçlü bir sinyal veriyor.

Ford Otomotiv'in bu başarılı performansı, otomotiv sektöründeki güçlü konumunu ve finansal sağlamlığını gösteriyor. Aracı kurumlar, Ford Otomotiv'in devam eden projeleri ve pazar stratejileri hakkında olumlu değerlendirmelerde bulunarak, hisselerin yükselişinin sürmesini bekliyorlar. Yatırımcılar, Ford Otomotiv'in geleceğine yönelik bu pozitif beklentilerle hareket ederek, hisselerdeki artış trendinin devam etmesini umut ediyorlar.

Pardus Portföy

Pardus Portföy, FROTO-Ford Otosan için hedef fiyatını 1841 TL ve tavsiyesini “al” olarak belirledi.

Aracı KurumPardus Portföy
Hedef fiyat1841 TL
Son fiyat1142 TL
TavsiyeAl
Prim potansiyeli%61.20
Açıklanma tarihi:3 Mayıs 2024

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.