Memurlara tek seferlik 34.025 TL ödeme! Başvurusuz IBAN'a yatacak

Memurlara promosyon müjdesi geldi! Promosyon zammı kesinleşti. İşte detaylar...

Yayınlanma:
Memurlara tek seferlik 34.025 TL ödeme! Başvurusuz IBAN'a yatacak

Türkiye'de emeklilere verilen promosyonun ardından kamu kurumlarında çalışan memurlara yönelik yeni bir gelişme yaşanıyor. Büro Memur-Sen Genel Başkanı Yusuf Yazgan, memurlara ödenen promosyon miktarlarının artırılmasını talep etti. Bu talebin ardından Adalet Bakanlığı, promosyon tutarlarını yükselteceğini açıkladı.

Yazgan, geçtiğimiz yıl hizmet kollarındaki 8 bakanlığa yazılı olarak taleplerini ilettiklerini belirtti ve Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'un duyarlı bir yaklaşımla bu talebe olumlu yanıt verdiğini ifade etti. Bakan Tunç, mevcut promosyon miktarlarının düşük kaldığını kabul ederek, çalışanların kayıp yaşamaması için bu miktarları güncelleyeceklerini belirtti.

memur promosyon

Bu olumlu adımın yanı sıra, Adıyaman Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, memurlarına bayram müjdesi niteliğinde bir promosyon sözleşmesi imzaladı. İş Bankası ile yapılan anlaşma kapsamında, kurumda çalışan memur, öğretmen ve personele 34 bin 25 TL'lik bir promosyon ödeneceği duyuruldu. Bu promosyon tutarı tek seferde peşin olarak ödenecek ve memurlar, 3 yıl boyunca maaşlarını bu bankadan almayı taahhüt edecekler.

Bu gelişmeler, memurlar arasında büyük bir memnuniyet yaratırken, diğer kamu kurumlarında da benzer beklentilerin arttığını gösteriyor. Özellikle promosyon tutarlarının artırılmasıyla birlikte, çalışanların maddi olarak daha iyi koşullarda olacağı ve bayram öncesinde bu müjdeli haberlerin yüreklere su serptiği belirtiliyor. Promosyonların bayram öncesinde ödenmesi beklenirken, memurlar arasında bu gelişmelerle birlikte umut ve heyecanın arttığı gözlemleniyor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.